Thursday, March 29, 2018

Green Coffee Bean Extract:The Virtual Gear in Weight Loss

A súlycsökkenés rendkívül nehéz; tudnia kell a diétájáról; testmozgás és sok más dolog, amit meg kell fontolnia, beleértve az ételeket és az italokat, amelyeket bevesz. 

 Olyan, mintha megfosztották volna attól, hogy normális rutint csináljon. Most nincs semmi aggodalom, mert van egy támogatás a fogyás, a Green Coffee Bean Extract. 

A zöld kávébab kivonat nyers kávé magvakból nyert olyan vegyület, amely koffeint és klorogénsavat tartalmaz. A klorogénsav polifenol antioxidáns, és azt mondják, hogy a kávé magvak fő hatóanyaga. 

A klorogénsav felelős a testsúlycsökkentésért a szervezet zsírfelszívódásának csökkentésével. Azonban, ha a kávébab pörköl, a klorogénsav elhalványul, így kevésbé hatékony. Így a kivonatoknak nyers kávé magokból kell származniuk, mert több klorogénsavat tartalmaznak barna (pörkölt) babhoz képest. 

Green Coffee Seeds, mint hatékony segítséget a fogyás és népszerűsítették 2012-ben. Azóta sok tanulmány készült, hogy megtalálják a hatékonyságát zöld kávé kivonat. A különböző vizsgálatokból az eredmények azt mutatták, hogy a zöld kávé magvak nem csak a fogyás szempontjából hatásosak, hanem más egészségügyi előnyöket is biztosítanak. Különböző vizsgálatok alapján ezek a zöld kávékivonat kivonatai: 
1. Segít a hatékony súlycsökkentésnek, egyes vizsgálatok bebizonyították, hogy a fogyókúra hatékony eszköze még a napi rutin kihasználása, fogyása vagy megváltoztatása nélkül is. 

2. Javítja az anyagcserét, mert gyorsabban égeti a testzsírokat; segíti a test anyagcseréjének javítását még anélkül is, hogy bármit megtennének. 

3. Megakadályozza a cukorbetegség kialakulását, csökkenti a glükóz felszívódását a szervezetben. 

4. Megakadályozza a szívbetegségeket. Csökkenti a szénhidrátok felszívódását az emésztőrendszerből, és fenntartja a testben lévő cukor mennyiségét, ugyanakkor csökkenti a vérnyomást. 

5. A kivonat segít a magas vérnyomás megelőzésében. Azok a személyek, akik a megfelelő adagolással zöld kávébabkivonatot kaptak, kedvező hatást gyakoroltak az erekre, ami csökkentette a vérnyomást. 

6. Lassítja az öregedést, mert antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. 

7.Green Coffee Bean Extract improves mood; a study done in 2012 found out that it positively affects the mood and cognition of healthy elderly people. In spite of the mentioned benefits, there are still people who contradict it due to the insufficient evidences proving the efficacy of the compound. Green Coffee Bean Extract appears to be safe for human consumption, however, listed here are some of the common side effects. 

These are with limited basis so these might be just a coincidence.These are headache, urinary tract infection, anxiety, jitteriness, rapid heart beat, diarrhea and sometimes allergies. Dosing depends on the concentration of the product. Based from studies done, the dose used ranges from 240mg-1,200mg per day. However, the recommended dose is 400 mg served 3 times a day 30 minutes before every meal. 
Note: 
A Green Coffee Bean Extract maximális dózisa napi 1200 mg legyen. Ne feledje, hogy a klorogénsav túlzott bevitele szívbetegséghez vezethet, mivel növeli az aminosav homocisztein mennyiségét, ami az artériák keményedéséhez és a véralvadáshoz vezet.  

Zöld Smoothie 7 napos Detox táplálkozási terv: Súlycsökkenés és jobb érzés  (mobil nézet)

Nagyon népszerű kitöltési zöld smoothie súlycsökkentési terv, ami működik! Bizonyított és tesztelt a súlycsökkenésért és a jobb egészségért az egyszerű összetevők megtalálása érdekében. Kattints ide!

Kattints ide!